петак, 23. април 2010.

ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU!

Trend banja i spa centara je u potpunoj ekspanziji u našoj zemlji. Kako Zrenjanin, bez uvrede, ipak prednjači u svemu, tako je nadomak grada, u poznatom istorijskom selu Ečka otvorena i nova banja, po izuzetnim standardima za lečenje kostobolje! Sumporne banje su prevaziđene, a i opori miris koji one emituju je već previše poznat našem svetu, pa ne daju više naročiti efekat. 
Banja koja je nastala kao rezultat svekolikih studija i pažljivog projektovanja deo je fabričkog kompleksa. Tu se vidi da se mislilo i na finansijske pogodnosti, uštedu i korisnost kako za buduće turiste i pacijente, tako i na zaposlene u lokalnoj kompaniji. Prvi pacijenti zadovoljni su uslugama koji pruža ovaj već renomirani spa-centar, nezgodno je, kažu, što su nuspojave takve da vam se koža za prvo vreme totalno oguli s kostiju, ali medicinski eksperti umiruju ih rečima da to svakako ponovo sve uzraste. 

Nakon ovog ekonomsko-turističko-zdravstvenog buma u našem regionu, najavljena je i izgradnja deponije nuklearnog otpada, koja će, osim obezbeđivanja novih radnih mesta za naše proletere, obezbediti i besplatan izvor grejanja za naselja u obližnjoj okolini, uličnu rasvetu i mini-eko laboratorije namenjene zabavi najmlađih.

1 коментар: