уторак, 20. април 2010.

DA SE ZNA KO JE BIO PRVI!

Dok u nekim zaostalim sredinama naše zemlje pse muče na ulici, u našem gradu obezbeđen je objekat usmerene namene, jedinstven u čitavoj Evropi! Ekskluzivni pisoar za pse napravljen je od čistog granita, kombinovanim sa antikvarnom klinker-opekom, koja se savršeno uklapa u prelepo gradsko jezgro. Elementi od nerđajućeg čelika i podno osvetljenje unose dozu glamura i urbanistički prave idealan spoj sa suprotnim krajem gradskog šetališta dpvodeći čitav ovaj ambijent u harmoniju sa futurističkom Vojvođanskom bankom s jedne strane, i retro-vintage palatom Vodotornja. 

Doduše, primećeno je da ovako primamljivom i funkcionalnom pisoaru ne mogu da odole ni sitna deca, na radost ponosnih roditelja!


7 коментара:

  1. Ali ja stvarno volim ovu fontanu, podseća na one, male svetleće fontanice koje mogu da se kupe kod Kineščića.
    :)

    ОдговориИзбриши
  2. Fontana je ako niste znali nadgrobna ploca koja je podignuta u spomen nestajanju zrenjaninskog starog jezgra grada..uskoro mozemo poceti donostiti cvece,ili gradjevinski materijal pa da krenemo sami da sredjujemo nas grad ili da ga totalno rasturimo da bude ranch prokletih...
    a sto se tice javnih pisoara,grad je jedan veliki penjoar i minsko polje feklaija...te bi molila koji to rade javno,da to rade kod sebe ispod kreveta...to je tako gradski!!..:)

    ОдговориИзбриши
  3. Na ovom blogu samo zlonamerni ljudi!

    ОдговориИзбриши
  4. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  5. ..nismo zlonamerni anonimni....mora da je postojalo bolje resenje....
    jedna obicna cesma sa slivnikom,da neprska okolo i da pitnik namernik utoli zedj i osvezi se...
    nista preterano...

    ОдговориИзбриши